Ευγενία Δημητροπούλου: «Προτιμώ να κλείνω τους κύκλους στην ώρα τους»

H Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» υποδυόμενη την Λήδα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, σε συνέντευξη της, μίλησε για το πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η ηρωίδα της, για τον δικό της… ήλιο, αλλά και για το αν της έχει συμβεί να έχει αφήσει εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί η ηρωίδα που υποδύεστε;

«Θα ήθελα να ζει αρμονικά με τον γιο της και να βρει την πραγματική αγάπη. Να μπορεί να την προσφέρει και η ίδια απλόχερα, χωρίς να δημιουργεί πόνο στους γύρω της. Να βρει το λιμάνι της και να δημιουργήσει ενδεχομένως και μια νέα οικογένεια».

Ποιος είναι ο δικός σας… Ήλιος;

«Οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν. Που αγαπούν το φως και τα σκοτάδια μου και είναι εκεί πάντα».

Σας έχει συμβεί στη ζωή σας να έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν; Πώς το διαχειριστήκατε; Επιστρέψατε και τις αντιμετωπίσατε ή τις αφήσατε πίσω σας; Αν δηλαδή έχουμε αφήσει έναν κύκλο ανοιχτό, πρέπει να τον κλείνουμε ή να τον αφήνουμε εκεί που βρίσκεται;

«Προτιμώ να κλείνω τους κύκλους στην ώρα τους. Θεωρώ πως για κάποιον λόγο δεν ολοκληρώνονται όπως ενδεχομένως πιστεύαμε. 

Επειδή, όταν απομακρυνόμαστε, στο μυαλό και στην καρδιά σαν να ξεθωριάζουν τα άσχημα και να μένουν τα καλά, νομίζω πως τα πισωγυρίσματα είναι επώδυνα».

Τα γυρίσματα σε καιρό κορονοϊού είναι «αποστειρωμένα»; Οι ηθοποιοί μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα ή στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει ο φόβος της πανδημίας;

«Ζούμε μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη κατάσταση και καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα είναι περίεργο. 

Κάνουμε συχνά τεστ, λαμβάνουμε μέτρα, αλλά ευχόμαστε να παρέλθει σύντομα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. Γιατί το επάγγελμά μας είναι συνυφασμένο με την επαφή».

Τι συναισθήματα σας προκαλεί το γεγονός ότι, σε μια περίοδο όπου το καλλιτεχνικό επάγγελμα πλήττεται πολύ από την πανδημία, εσείς έχετε δουλειά στην τηλεόραση, που παρέχει ασφάλεια;

«Η πρώτη καραντίνα με βρήκε μόνη, με ένα περίεργο μούδιασμα, καθώς όλα τα σχέδια ανατράπηκαν, και ομολογώ πως δυσκολεύτηκα ψυχολογικά. 

Σίγουρα τώρα με χαροποιεί το γεγονός ότι συνεχίζω να δουλεύω, αλλά σκέφτομαι πολύ όλους τους συναδέλφους και τον κλάδο γενικότερα, που πλήττεται πάρα πολύ», είπε στο Τηλέραμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Δημητροπούλου: «Προτιμώ να κλείνω τους κύκλους στην ώρα τους»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 579710344117244451
item