Άρτα: Ζητούν το άνοιγμα της αγοράς στην Ήπειρο – Κρεμάνε μαύρα πανιά οι έμποροι στην Άρτα Άρτα: Ζητούν το άνοιγμα της αγοράς στην Ήπειρο – Κρεμάνε μαύρα πανιά οι έμποροι στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ζητούν το άνοιγμα της αγοράς στην Ήπειρο – Κρεμάνε μαύρα πανιά οι έμποροι στην Άρτα

Άλλη μια εβδομάδα με περιοριστικά μέτρα ξεκινά σήμερα. Λόγω της αυξημένης κινητικότητας των γιορτών οι ειδικοί ανησυχούν για αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες και αντιτίθενται στο άμεσο άνοιγμα της αγοράς.

Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου την ερχόμενη Πέμπτη οπότε και με βάση τα στοιχεία που θα υπάρξουν, θα αποφασιστεί το μέλλον του λιανεμπορίου και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου πιέζουν για άνοιγμα της αγοράς επικαλούμενοι τη δραματική κατάσταση των επαγγελματιών του εμπορίου.

Αίτημα ώστε να λειτουργήσει με τα προβλεπόμενα αυστηρά μέτρα η αγορά υπέβαλε στον Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Ηπείρου  Αλέξανδρος Πάσχος. Στη σχετική επιστολή του αναφέρει ότι η Ήπειρος είναι από τις ελάχιστες πράσινες περιφέρειες της Ευρώπης με ελάχιστα κρούσματα κορωνoϊού.

Την ίδια ώρα  ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ο οποίος συνυπογράφει την επιστολή των Επιμελητηρίων της Ηπείρου, σε ανακοίνωση του, κάνει λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά της Κυβέρνησης, την οποία καταγγέλλει για ανικανότητα και αναγγέλλει ότι την Πέμπτη  14 Ιανουαρίου οι έμποροι θα κρεμάσουν μαύρα πανιά στα καταστήματά τους και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν αυτοκινούμενη πορεία διαμαρτυρίας, μέσα στην πόλη.

Πηγή: mypreveza.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ζητούν το άνοιγμα της αγοράς στην Ήπειρο – Κρεμάνε μαύρα πανιά οι έμποροι στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4408235689105722103
Σχόλια
item