Γιάννης Μπέζος: “Το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου δεν πήρε συνέχεια, γιατί;” Γιάννης Μπέζος: “Το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου δεν πήρε συνέχεια, γιατί;” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος: “Το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου δεν πήρε συνέχεια, γιατί;”

Ο Γιάννης Μπέζος παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τις τελευταίες καταγγελίες εις βάρος γνωστών και καταξιωμένων σκηνοθετών για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική βία, χωρίς ωστόσο να πέφτει από τα σύννεφα. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και τοποθετείται πάνω στο φλέγον ζήτημα, χωρίς να φοβάται να τον καταγγείλουν.

“Κάνω σαράντα χρόνια αυτή τη δουλειά και πάντα άκουγα όλα αυτά που συμβαίνουν. Απλώς ο χώρος αυτός έχει την προβολή μέσα του και κάνει πιο πολύ θόρυβο. Αυτό δεν μειώνει καθόλου την αξία των καταγγελιών, εφόσον έχουν κύρος.

Όποιος καταχράται τη θέση του και παίζει με τις ελπίδες ενός νέου ανθρώπου για την καριέρα και το μεροκάματό του είναι οδυνηρό και φρικτό” ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Σοφία Παυλίδου και στο γεγονός πως πριν μερικά χρόνια είχε καταγγείλει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό: “Πριν κάποια χρόνια, είχαμε ένα περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου, αλλά δεν είδα να παίρνει συνέχεια. Γιατί; Να ένα ερώτημα. 

Όλα ξεκίνησαν με την Σοφία Μπεκατώρου. Το κυριότερο είναι να μη φανεί ότι αυτός ο χώρος είναι ένα κολαστήριο. Αυτά που ακούμε είναι στην σφαίρα της εξαίρεσης…”.

Δες το βίντεο:


 “Μπορούν να πουν ότι είμαι απόμακρος, αυστηρός, περίεργος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να με κατηγορήσουν για κάτι άλλο” τόνισε ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξή του.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Μπέζος: “Το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου δεν πήρε συνέχεια, γιατί;”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2194480597574999610
Σχόλια
item