Γιάννενα: Αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ με τον Γιώργο Γάκη απο το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Γιάννενα: Αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ με τον Γιώργο Γάκη απο το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ με τον Γιώργο Γάκη απο το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του Έλβις, ο Γιώργος Γάκης παρουσιάζει διαδικτυακά, σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 21:00, μέσα από το κανάλι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών στο YouTube, το πρώτο μέρος ενός αφιερώματος στον Έλβις.

«Ο Βασιλιάς της Ροκ εν Ρολ» ή απλώς «ο Βασιλιάς» είναι ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα. 

Ο Πρίσλεϊ γεννήθηκε στο Τουπέλο του Μισισίπι, στις 8 Ιανουαρίου 1935 και πέθανε στις 16 Αυγούστου 1977. Σε ηλικία 13 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στο Μέμφις του Τενεσί.

Με την επιβλητική του φωνή, με τη χαρισματική σκηνική του παρουσία και με τον έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα του πυροδότησε την επανάσταση που προκάλεσε αυτή η μουσική. 

Θεωρείται ένας από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές του 20ου αιώνα και σίγουρα ο πιο εμπορικός τραγουδιστής όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 600 εκατομμύρια δίσκους. 

Το σπίτι του στο Μέμφις εξακολουθεί να είναι τόπος προσκυνήματος για εκατομμύρια θαυμαστών του απ' όλο τον κόσμο, ενώ το φαινόμενο Πρίσλεϊ εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο μελέτης.

Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο YouTube: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Πηγή: anex.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ με τον Γιώργο Γάκη απο το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5205258521564242682
Σχόλια
item