Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι ξεκινάει να κάνει στην καραντίνα αλλά τελικά το μετανιώνει Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι ξεκινάει να κάνει στην καραντίνα αλλά τελικά το μετανιώνει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι ξεκινάει να κάνει στην καραντίνα αλλά τελικά το μετανιώνει

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου και να βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα, όμως οι ηλιόλουστες και σχετικά ζεστές ημέρες εξακολουθούν να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να αποκτήσει ένα νέο πρόγραμμα ζωής μακριά από χρονικά όρια και υποχρεώσεις. 

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια φόρεσε άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια και βγήκε από το σπίτι με σκοπό να περπατήσει στη γειτονιά της και να απολαύσει την όμορφη μέρα. 

Ωστόσο, ο ζεστός ήλιος και η θέα της αυλής της την έκαναν να αλλάξει τα σχέδιά της με αποτέλεσμα να κάτσει σ’ ένα παγκάκι στον κήπο της και να χαρεί από εκεί τον ηλιόλουστο καιρό.

“Είναι κάτι μέρες σαν κι αυτή, που ξεκινάω για περπάτημα, αλλά τελικά μένω στην αυλή κι απολαμβάνω τη ζεστασιά του ηλίου”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Δες φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι ξεκινάει να κάνει στην καραντίνα αλλά τελικά το μετανιώνει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6500732845236824850
Σχόλια
item