Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λένε όλοι το τελευταίο διάστημα

Mια νέα καθημερινότητα μακριά από τα φώτα και το άγχος της καθημερινής εκπομπής ζει τους τελευταίους έξι μήνες η Ελένη Μενεγάκη. 

Η παρουσιάστρια που φέτος αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην τηλεοπτική της καριέρα, απολαμβάνει μια πιο ήρεμη και ανέμελη ζωή μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη που όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει μια άψογη σχέση με τους θαυμαστές της, φροντίζει να μην χάνει την επαφή μαζί τους και επικοινωνεί με τον κόσμο που την ακολουθεί μέσα από τα social media. 

Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από τον κήπο της, το σαλόνι της, τις βόλτες της και κάποιες φορές επιλέγει να ποζάρει μαζί με την μικρή της κόρη Μαρίνα απαντώντας μάλιστα και σε πολλά από τα σχόλια που τις κάνουν κάτω από τις αναρτήσεις της.

Σήμερα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μικρή της κόρη και μια από τις διαδικτυακές της φίλες σχολίασε το πόσο ήρεμη φαίνεται.

“Δε μπορώ να μη γράψω για ακόμη μια φορά πόσο όμορφη και ήρεμη είσαι. Ελενάκι μου λάμπεις” ανέφερε μεταξύ άλλων το σχόλιο με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά γράφοντας, “Πολύ ήρεμη, μου το λένε όλοι”.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λένε όλοι το τελευταίο διάστημα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3568334421248410638
item