Ήπειρος: Βράχοι «έκλεισαν» τον δρόμο για το Ματσούκι Ήπειρος: Βράχοι «έκλεισαν» τον δρόμο για το Ματσούκι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Βράχοι «έκλεισαν» τον δρόμο για το Ματσούκι

Τεράστιοι βράχοι και χώματα που αποκολλήθηκαν από το βουνό, απέκλεισαν χθες την επαρχιακή οδό που οδηγεί στο Ματσούκι του Δημ. Βορείων Τζουμέρκων, με μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Ηπείρου,

του δήμου Βορείων Τζουμέρκων και ιδιωτικά που έχουν μισθωθεί, να επιχειρούν από νωρίς το πρωί να απομακρύνουν το υλικό αυτό και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, κάτι που τελικά έγινε αργά το μεσημέρι. 

Ο Άραχθος «κατέβασε» τεράστιες ποσότητες νερού, με το ενδιαφέρον να πέφτει στη γέφυρα της Πλάκας, που άντεξε όμως την ισχυρή πίεση του υδάτινου στοιχείου, με τις εικόνες ωστόσο να είναι εντυπωσιακές αφού το ύψος της στάθμης του ποταμού έφτασε σε πολύ ψηλό σημείο του φέροντος οργανισμού της γέφυρας.

Στον Βαπτιστή κατέρρευσε η στέγη του παραδοσιακού νερόμυλου, ενώ επιμέρους προβλήματα με πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών καταγράφονται στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.  

Πηγή: ele.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Βράχοι «έκλεισαν» τον δρόμο για το Ματσούκι
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 38767232313311665
Σχόλια
item