Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε η εκπομπή της Ναταλίας για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Μια ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή Ευτυχείτε ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι έγκυος. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια είπε ότι τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ευσυγκίνητη, τότε ο δημοσιογράφος της απάντησε “Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου”. 

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Αυτό το “Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου” που είπε ο Γρηγόρης έφερε μια αναστάτωση.

Η εγκυμοσύνη επηρεάζει τις ορμόνες και σε κάνουν ευσυγκίνητη”. Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου και μετέφερε όσα μπορούσε από τη συζήτησή τους…

“Είναι ένα τόσο λεπτό θέμα που και να ισχύει δεν θα το έλεγε σε εμένα. Θα ήταν ανόητο και από τη πλευρά τη δική της και από τη δική μου να βγω σε άλλο κανάλι και να ανακοινώσω ότι είναι έγκυος. 

Οι συνεργάτες της δεν θα έπαιζαν το κόλπο και να ρίχνουν ατάκες στον αέρα, προκειμένου να αιωρείται κάπου. Εάν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Δεν είναι έγκυος. Οι φήμες ενόχλησαν την οικογένειά της. 

Η ίδια δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία να πει “είμαι ή δεν είμαι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε η εκπομπή της Ναταλίας για τις φήμες περί εγκυμοσύνης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3911347007073160933
item