Άρτα: Μεγάλα τα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη Άρτα: Μεγάλα τα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μεγάλα τα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, τόσο στα οδικά δίκτυα όσο και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις κυρίως κοντά σε ποταμούς και ρέματα.

Ο Δήμος σύμφωνα με τις δυνατότητες του καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών. 

Σημειώνεται ότι από τις 22 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των μεγάλων ζημιών που προκλήθηκαν τότε.

«Παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και παρ' ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες (έγγραφα, τεχνικά δελτία και ενημέρωση) ούτε ένα ευρώ δεν εγκρίθηκε για την αποκατάσταση των ζημιών και την βελτίωση των οδικών μας δικτύων. 

Θα γίνει καταγραφή των νέων ζημιών και σε σύνολο με όσες προκάλεσαν οι θεομηνίες του Δεκεμβρίου του 2019 θα παλέψουμε για τα αυτονόητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Μεγάλα τα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6824867411900636565
Σχόλια
item