Η σιωπή της Αυγής για την υπόθεση Κιμούλη- Το μονόστηλο και η μήνυση του ηθοποιού

Καθώς οι καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, με όλο και περισσότερες ηθοποιούς να καταγγέλλουν τον γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη για βία, σεξισμό και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες συναδέλφους του, εντύπωση προκαλεί η σιωπή της Αυγής για την υπόθεση.

Αν και η εφημερίδα υπερηφανεύεται ότι είναι ευαίσθητη σε καταγγελίες για τη βία εναντίον των γυναικών- είτε σωματική είτε λεκτική- η υπόθεση Κιμούλη δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα την διεύθυνση της εφημερίας. 

Ενδεχομένως λόγω των σχέσεων του Γιώργου Κιμούλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κιμούλης τοποθετήθηκε επικεφαλής του ΔΣ του Ιδρύματος Νιάρχος, για να παραιτηθεί λίγους μήνες μετά καταγγέλλοντας τους συνεργάτες του.

Η μόνο είδηση που φιλοξενεί η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αναφορά σε "Μήνυση Κιμούλη για τις καταγγελίες Δούκα" όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι "μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης με αφορμή την καταγγελία για λεκτική και ψυχολογική βία που όπως υποστήριξε η Ζέτα Δούκα σε τηλεοπτικής εκπομπής, της ασκήθηκε την περίοδο 2008-2009, από τον γνωστό ηθοποιό στη θεατρική παράσταση Closer."

Ενώ προστίθενται και οι δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη στην ιστοσελίδα TLIFE με τις οποίες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή και οι γνωστές αναφορές του στην μόδα που ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες Μπεκατώρου.

Η είδηση δημοσιεύεται σε ένα μονόστηλο στην σελίδα 29 ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδα.

epirusblog.gr
5 of 5
Η σιωπή της Αυγής για την υπόθεση Κιμούλη- Το μονόστηλο και η μήνυση του ηθοποιού
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9144220966763203545
item