Γιώργος Λιανός–Κωνσταντίνα Καραλέξη: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η πρώτη κοινή εμφάνιση, τα ταξίδια και το μωρό που περιμένουν [εικόνες]

Μία από τις ποιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιώργος Λιανός, αφού τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του είναι στα καλύτερά τους.

Ο παρουσιαστής του Survivor 4, που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε στον αέρα του Happy Day, η σύντροφος του Γιώργου Λιανού γεννάει σύντομα, καθώς διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Ο έρωτας του Γιώργου Λιανού με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μαζί, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες καθώς όλα αυτά τα χρόνια προτιμούν να ζουν στιγμές ευτυχίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο pre-wedding party και έπειτα στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, τον Σεπτέμβριο του 2018, στη Σίφνο.




















O Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του σε παραλία της Σίφνου/Φωτογραφία: NDP

Στο prewedding party του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα/Φωτογραφία: NDP

Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα/Φωτογραφία: NDP

Τον Αύγουστο του 2019, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές τους τον Αύγουστο του 2019 και ακολούθησε άλλη μία από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ τον Ιανουάριο του 2020.




Η ηλιαχτίδα μου»

Και μπορεί ο Γιώργος Λιανός να μη συζητάει για τα προσωπικά του, όμως πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό YOU και είχε μιλήσει για τη σχέση αυτή.

«Είμαι πολύ καλά και μια χαρά στα προσωπικά μου, αν και δεν το πολυσυζητάω. Η Κωνσταντίνα είναι μια ηλιαχτίδα για μένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιανός υπήρξε παντρεμένος με την Ανθή Ανδροτσάκη για οκτώ χρόνια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, στα οποία φυσικά έχει τεράστια αδυναμία. 

Το ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του το 2017, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκει ξανά τον έρωτα και την ευτυχία στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Καραλέξη.








epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Λιανός–Κωνσταντίνα Καραλέξη: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η πρώτη κοινή εμφάνιση, τα ταξίδια και το μωρό που περιμένουν [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7320065359913090123
item