Κατερίνα Καινούργιου: Η έντονη ενόχλησή της με τον Σωτήρη Κοντιζά – “Δεν μου άρεσε αυτό που είδα”

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της. 

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Ευτυχείτε προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον κριτή του MasterChef, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευγενικός.

Ο δημοσιογράφος όταν συνάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά τον ρώτησε «αν θα γίνει η πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου» με τον κριτή να του απαντά «στις τριάντα τρεις», ενώ απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά μην μου το χώνεις αυτό στη μούρη πρωί πρωί».


«Κύριε Κοντιζά, Σωτήρη αγαπημένε που είσαι εξαιρετικός σε αυτό που κάνεις και ελπίζω να ανοίξουν γρήγορα τα μαγαζιά σου και να ξαναφάμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ. 

Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Έχει κρύο, είναι ο δημοσιογράφος έξω και περιμένει με τις ώρες, μπορεί ευγενικά να πει δεν μπορώ να μιλήσω. Όχι να μιλήσει ειρωνικά, που ξέρω ότι είναι ευγενέστατος και γλυκύτατος» δήλωσε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Η έντονη ενόχλησή της με τον Σωτήρη Κοντιζά – “Δεν μου άρεσε αυτό που είδα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5989072250617895993
item