Ξεσπά η Εβελίνα Παπούλια: «Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου»

Η Εβελίνα Παπούλια πριν λίγη ώρα έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η ίδια στη ραδιοφωνική της εκπομπή για το θέμα των τελευταίων ωρών και την άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη προς την Ζέτα Δούκα και οι οποίες στη συνέχεια προβλήθηκαν στο Πρωινό του Αντ1.

Η ηθοποιός παρόλο που επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Πρωινό, δεν κατάφερε κατά την ίδια να πει όσα ήθελε με τον τρόπο που ήθελε κι έτσι μέσα από τα social media έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο!! 

Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! 

Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. 

Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!.»

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ξεσπά η Εβελίνα Παπούλια: «Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3922395250523301724
item