Θέμης Αδαμαντίδης και Θάνος Καλλίρης με γοητευτική συνοδό, σε έκθεση ζωγραφικής

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Θάνος Καλλίρης αγαπούν την τέχνη! Έτσι δεν θα μπορούσαν να πουν όχι στην πρόσκληση της εικαστικού Πηγής Δαούλα στην Κηφισιά που παρά τη δύσκολη περίοδο την πραγματοποίησε τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Έτσι σε ένα πολύχρωμο και ελπιδοφόρο ταξίδεψαν όσοι βρέθηκαν προχθές  στη διεθνή έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στην Time of Art Gallery στην Κηφισιά. 

Για να τιμήσουν την εικαστικό Πηγή Δαούλα ανάμεσά στους καλεσμένους βρέθηκαν ο Θάνος Καλλίρης με τη συνοδό του διακεκριμένη νομικό Ελένη Γεωργούση και ο Θέμης Αδαμαντίδης συνοδευόμενος από τους ιδιοκτήτες της καινούριας του δισκογραφικής εταιρείας Finix Γιάννη Παρμαξίδη και Δημήτρη Μουστάκα.

Θάνος Καλλίρης και Θέμης Αδαμαντίδης με την ζωγράφο Πηγή Δαούλα

Θάνος Καλλίρης, Στέλλα Καππάτου, Πηγή Δαούλα Νίκος Τζιουβάρας και Ελένη Γεωργούση

Με τίτλο ” Culture in colorful motion” ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική, κολάζ, κόσμημα και κεραμική έδωσαν ραντεβού και παρέσυραν τους παρεβρισκόμενους με τα χρώματα και τις εκρηκτικές συνθέσεις. 

Η Πηγή Δαούλα λάτρης της Μοντέρνας Τέχνης και του αφηρημένου εξπρεσιονισμού, έχει βρει την απόλυτη έκφραση στην τεχνική του pouring και του driping μακριά από νόρμες και συμβατικές τεχνικές. 

Λάτρεις της μοντέρνας ζωγραφικής και γοητευμένοι από το αποτέλεσμα δήλωσαν οι δύο τραγουδιστές καθώς και οι δύο ένιωσαν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας που δημιουργεί η συγκεκριμένη τεχνική.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση πραγματοποιήθηκε με ραντεβού και με τον περιορισμένο αριθμό ατόμων στο χώρο ενώ οι καλεσμένοι είχαν πρόσφατο rappid test (για να φωτογραφηθούν χωρίς μάσκες)

epirusblog.gr
5 of 5
Θέμης Αδαμαντίδης και Θάνος Καλλίρης με γοητευτική συνοδό, σε έκθεση ζωγραφικής
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8529721304064235586
item