Αντιπαράθεση Ρωμανού-Καλπάκη για την Αστυνομία στα ΑΕΙ με τα... πάρτι τις ΔΑΠ Αντιπαράθεση Ρωμανού-Καλπάκη για την Αστυνομία στα ΑΕΙ με τα... πάρτι τις ΔΑΠ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντιπαράθεση Ρωμανού-Καλπάκη για την Αστυνομία στα ΑΕΙ με τα... πάρτι τις ΔΑΠ

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες μία στιχομυθία του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιου Καλπάκη.

Κατά την διάρκεια αντιπαράθεσής τους για τον νέο νόμο για την Παιδεία και την φύλαξη των ΑΕΙ από την αστυνομία, στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, ο Νίκος Ρωμανός μίλησε για την κατάσταση στα ΑΕΙ λέγοντας πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση και να εκφράσει τις απόψεις του ελεύθερα δίχως να κινδυνεύει.

Ο κ. Καλπάκης από πλευράς του απάντησε λέγοντας πως ο κ. Ρωμανός μπορεί να βρεθεί σε κάποιο πάρτι της ΔΑΠ τα οποία δεν του αρέσουν συμπληρώνοντας πως ο ίδιος δεν θα πήγαινε.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ απάντησε στον αναπληρωτή εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν τον έχει καλέσει κανείς σε αυτά τα πάρτι και πως δεν είναι αυτό το θέμα συζήτησης..

Δείτε το στιγμιότυπο:

epirusblog.gr
5 of 5
Αντιπαράθεση Ρωμανού-Καλπάκη για την Αστυνομία στα ΑΕΙ με τα... πάρτι τις ΔΑΠ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2292590910981217963
Σχόλια
item