Λευτέρης Πανταζής: “Ο κορονοϊός με βοήθησε – Γνωρίστηκα με το παιδί μου”

Ο Λευτέρης Πανταζής, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του Direct και μίλησε για τη ζωή του στον Τάκη Χατζή. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και ζούσε μέσα στη φτώχεια, αλλά και για την επιτυχία, το σπίτι που δούλεψε επί 40 χρόνια για να το φτιάξει αλλά και για την κόρη του Κόνι Μεταξά.

Ήρθα στην Ελλάδα από την Τασκένδη 9 χρονών και τη φανταζόμουν παράδεισο. Και βλέπω 5 λουστράκια και ρώτησα τον πατέρα μου τι είναι. Που να ήξερα ότι σε 6 μήνες θα γινόμουν και εγώ ένα από αυτά. Έκανα ντιβανοκασέλες, πούλαγα πάγο, έγινα σουβλατζής, έκανα πολλές δουλειές.

Kάποια στιγμή έμαθα κιθάρα. Άφησα το κασελάκι στο σπίτι λοιπόν  και έπαιζα κιθάρα. Την πρώτη μέρα έβγαλα 800 δραχμές. Ξεκίνησα να τραγουδάω το 1969 στο Λουιζιτάνια!  Η Άντζελα Δημητρίου ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες όταν γνωριστήκαμε.

Για τον Νότη Σφακιανάκη: Ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, ξεκίνησε κοντά μου. Τον βοήθησα, τον αγαπώ. Είναι ένας μοναχικός καβαλάρης, έχει τα δικά του πιστεύω. Παντού υπάρχουν ναρκωτικά. Έχω στεναχωρηθεί με πολλούς συναδέλφους μου.

Για τα χρόνια που περνάνε και τις αδυναμίες του: Κάνω πράγματα που κάνει ένας 20αρης, Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι… Ας πεθάνω από αυτά. Εγώ φταίω που είμαι με μικρότερες γυναίκες; Είμαι τσαχπίνης δεν ξέρω. 

Έρχονται γιατί τις τραβάει κάτι φωτεινό. Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι τα έχει με έναν 60 χρονών, στην αρχή θα προβληματιζόμουνα. Μετά όμως δεν θα μπορούσα να κάνω κουμάντο στη ζωή της. 

Το σπίτι μου είναι το σπίτι των ονείρων μου. Δούλεψα 40 χρόνια για να το φτιάξω. 

Για την κόρη του Κόνι Μεταξά: Εμένα ο κορονοϊός με βοήθησε. Γνώρισα καλύτερα το παιδί μου. Αποφάσισε να έρθει με τον αγαπημένο της να μείνουμε σπίτι και οι τρεις. Και γνωριστήκαμε καλύτερα. 

Τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε είδαμε Netflix, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε. Η Ζώζα τη μεγάλωσε, εγώ δούλευα. Νομίζω ότι το έκανε σωστά.

Δεν γνώρισα τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι. Αλλά η μητριά μου ήταν δυο φορές μητέρα μου. Έφυγε πριν δυο χρόνια. Την είχα πάντα στην καρδιά μου.


Για τις αισθητικές επεμβάσεις: Έβαλα μαλλιά πριν από 20 χρόνια θα ήμουνα καράφλας

epirusblog.gr
5 of 5
Λευτέρης Πανταζής: “Ο κορονοϊός με βοήθησε – Γνωρίστηκα με το παιδί μου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2251109556619421480
item