Γιώργος Γεροντιδάκης: «Τότε στις Άγριες Μέλισσες πραγματικά στεναχωρήθηκα» Γιώργος Γεροντιδάκης: «Τότε στις Άγριες Μέλισσες πραγματικά στεναχωρήθηκα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Τότε στις Άγριες Μέλισσες πραγματικά στεναχωρήθηκα»

 

"Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν" σημειώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε με χαρά για την επιτυχημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογήθηκε πως «μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, «μα γιατί;». Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. 

Όταν γράφτηκε το τέλος του. Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, «έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα…

Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και γω ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος».

«Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ενθουσιασμένος σε κάθε περίπτωση ο Μελέτης με τις «Άγριες Μέλισσες»…

epirusblog.gr
5 of 5
 
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Τότε στις Άγριες Μέλισσες πραγματικά στεναχωρήθηκα»
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 1636472764339947966
Σχόλια
item