Πρέβεζα: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η θεσμοθέτηση της Λαϊκής Αγοράς

Προχωρά η θεσμοθέτηση της Λαϊκής Αγορά στην Πρέβεζα, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου Πρέβεζας Γρηγόρη Κουμπή.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας “Νωρίτερα δεν γίνεται” και στην δημοσιογράφο Αθηνά Παππά,  υπογράμμισε πως ο Δήμος Πρέβεζας προχωρά σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ο φάκελος που έχει συνταχθεί αφορά την χωροθέτηση Λαϊκής Αγοράς 42 θέσεων δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα”, όπου λειτουργούσε και η αγροτική αγορά, σημείο το οποίο εγκρίθηκε από την αστυνομία.

Μετά την έγκριση της αστυνομίας απομένει η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς από την Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας και τέλος από την επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Ηπείρου, ώστε να προχωρήσει και το τελικό στάδιο της αδειοδότησης από το αρμόδιο Υπουργείο.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμπή η Λαϊκή Αγορά της Πρέβεζας θα έχει περισσότερο αγροτοδιατροφική και λιγότερο βιομηχανική κατεύθυνση και σε αυτή θα έχουν πάγκο παραγωγοί και επαγγελματίες, ενώ θα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 7:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η θεσμοθέτηση της Λαϊκής Αγοράς
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2322069170639840385
item