Νίκος Οικονομόπουλος: “Πρέπει να πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε όχι, δεν θα το κάνω”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε μια σπάνια εξομολόγηση στη Ναταλία Γερμανού και τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2, μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, τον τύπο γυναίκας που προτιμάει, αλλά και τους ανθρώπους που κρίνουν στην τηλεόραση.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως: «δεν έχω βρει ακόμα τον ρυθμό μου. Νομίζω πως ακόμα θέλω αρκετό χρόνο για να καταλήξω τελικά τι μου αρέσει και τι όχι. 

Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε ότι: «λέμε ότι είμαστε σε μια χώρα δημοκρατίας αλλά ώρες- ώρες νιώθω πως δεν έχουμε δημοκρατία. 

Πρέπει να πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε όχι! Εγώ δεν είμαι από αυτούς, δεν θα το κάνω».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκάλυψε και πώς βιώνει την καραντίνα: «Έχω την τύχη να βιώσω την καραντίνα πολύ ευκολότερα από έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολα οικονομικά με την οικογένειά του.

Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το ο,τιδήποτε μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Το λέω και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ανθρώπους που έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν και να μην το κάνουν».

Όσον αφορά στον τύπο γυναίκας που θέλει δίπλα του, είπε: «Θέλω να έχω μια ισχυρή παρουσία δίπλα μου. Δε μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ. 

Όταν είμαι νευριασμένος το δείχνω, δεν προσποιούμαι ποτέ. Αυτό, λοιπόν, ψάχνω και στη γυναίκα. Και να με ανεβάζει, λέγοντάς μου: “Θέλω να φύγουμε αύριο και να πάμε στην Αλάσκα”»

Τέλος, κατέληξε μιλώντας για τους ανθρώπους που κρίνουν στην tv: «Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο, γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα να πει ο άλλος κάτι άσχημο. 

Μπορώ να πω όμως, με απόλυτη ειλικρίνεια, και το λέω αυτό στον κόσμο για να το ξέρει, πως αυτά που ακούει στην τηλεόραση, συνήθως το 80% αυτών που ακούγονται είναι αναλήθειες. 

Όμως αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για εμένα που δεν είμαι παρών και λένε ό,τι θέλουν, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα, κάνουν τον κόσμο να πλάθει μια εικόνα χωρίς να ξέρει. 

Είναι αηδιαστικό κάποιοι να κρίνουν τους πάντες. Κι εγώ που είμαι ένας τύπος που μιλάω έτσι, θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση και δε μπορώ να μπω. Οπότε όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερο σχολιάζεις»

Δες το βίντεο από το Happy Day:


epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Οικονομόπουλος: “Πρέπει να πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε όχι, δεν θα το κάνω”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3713240327683260230
item