Μέγκι Ντρίο: Καυτά φιλιά με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας Μέγκι Ντρίο: Καυτά φιλιά με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μέγκι Ντρίο: Καυτά φιλιά με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας

Η Μέγκι Ντρίο διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, καθώς εδώ και οκτώ μήνες έχει βρει τον έρωτά στο πρόσωπο του 30χρονου Ιωάννη Παππά.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο εκλεκτός της καρδιάς της δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και πως κατάφερε να γυρίσει επιτέλους σελίδα μετά από αρκετές δυσάρεστες εμπειρίες που είχε στο παρελθόν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών γι΄αυτό προτιμά να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που η Μέγκι σέβεται απόλυτα.

«Ο σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενό μου. Εγώ έχω μια ιστορία πονεμένη. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου, γιατί με είχαν απατήσει και είχα χωρίσει. Οπότε ήμουν πολύ πιο επιφυλακτική. Με διεκδίκησε πάρα πολύ. 

Ξύπναγε πολύ πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα», είχε αναφέρει τότε.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας.

Ξέγνοιαστοι απόλαυσαν τον περίπατό τους συνδυάζοντας και τις αγορές τους ενώ αρκετές στιγμές σταμάτησαν για να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά.

epirusblog.gr
5 of 5
Μέγκι Ντρίο: Καυτά φιλιά με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5019022836008416911
Σχόλια
item