Θεσπρωτία: Πάει καλά η Θεσπρωτία με τον κορωνοϊό - Λίγοι εκπαιδευτικοί προσήλθαν στα τεστ - Όλα τα τελευταία νέα... Θεσπρωτία: Πάει καλά η Θεσπρωτία με τον κορωνοϊό - Λίγοι εκπαιδευτικοί προσήλθαν στα τεστ - Όλα τα τελευταία νέα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Πάει καλά η Θεσπρωτία με τον κορωνοϊό - Λίγοι εκπαιδευτικοί προσήλθαν στα τεστ - Όλα τα τελευταία νέα...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 δεν εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα, αλλά έξι στα Γιάννινα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τις ΚΟΜΥ Ιωαννίνων του ΕΟΔΥ και την 6ηΥΠΕ πραγματοποιεί rapid test το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου (ώρες 8.30 π.μ. έως 3 μ.μ.) σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί αποκλειστικά για αυτούς στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

Από τους 1500 περίπου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων  λίγοι, περίπου 70, όπως έγραψε το epiruspost.gr ανταποκρίθηκαν την πρώτη ημέρα, Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Παράλληλα, 362 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η έκθεση του ΕΟΔΥ το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, καταγράφει 800 νέα κρούσματα του κορωνοϊού και 32 θανάτους το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Πάει καλά η Θεσπρωτία με τον κορωνοϊό - Λίγοι εκπαιδευτικοί προσήλθαν στα τεστ - Όλα τα τελευταία νέα...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2539166356829644207
Σχόλια
item