Τόνια Σωρηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν Τόνια Σωρηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόνια Σωρηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν

Στην εκπομπή Mega Stories το βράδυ της Τρίτης η Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοξένησε γνωστές κυρίες που όλες είχαν να της διηγηθούν μια δυσάρεστες εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της δουλειά τους, με το όχι τους να έχει επιπτώσεις. 

Στην εκπομπή μίλησαν και κυρίες από την πολιτική οι οποίες σχολίασαν τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου και τόνισαν την ανάγκη να μιλούν οι γυναίκες που βιώνουν κάθε είδους παρενόχληση και κακοποίηση.

Ανάμεσα στις κυρίες που μίλησαν ήταν η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου. Και οι δυο περιέγραψαν την δυσάρεστη εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν 

Έρρικα Πρεζεράκου: Υπάρχουν πολλές  ιστορίες δικές μου σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά θα σου πω μια χαρακτηριστική. Έχω πάει σε έναν αγώνα. 

Ένας προπονητής με φλερτάρει. Του εξηγώ ότι επειδή ξέρω την γυναίκα του δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό. Αυτός σταματάησε. Όταν βγήκαν όμως οι κλίμακες έμαθα ότι με είχε βάλει σε χαμηλότερη απ΄ότι μου άξιζε και σοκαρίστηκα. 

Εγώ σταμάτησα να κάνω μασάζ γιατί κάποια στιγμή ένας άντρας που μου έκανε μασάζ βρήκε εκείνη την ώρα να διηγηθεί τις ερωτικές του ιστορίες κάτι που το έκανε επίτηδες. Από τότε σταμάτησα να κάνω μασάζ παρ΄ότι το χρειαζόμουν ως αθλήτρια για να χαλαρώσω πριν τον αγώνα.

Τόνια Σωτηροπούλου. Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω κάτι ακραίο. Ήμουν 18 χρονών και έκανα μια μικρή συμμετοχή σε ένα σήριαλ. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. 

Πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και μπήκε ο κύριος αυτός στο καμαρίνι μου. Ντυνόμουν και πήγα να κατεβάσω την μπλούζα μου γρήγορα. Μου ζήτησε συγγνώμη του λέω είναι οκ. 

Μου δίνει χειραψία  και πάει να με φιλήσει. Του λέω όχι. Σοκάρομαι και μου ζητάει συγγνώμη. Ήταν πραγματικά μετανιωμένος. 

Και μου είπε ότι οι περισσότερες κοπέλες στη δουλειά μας λένε ναι… Ο λόγος που μιλάω για αυτό είναι επειδή μέσα μου είναι ένα από τα περιστατικά που έχω βιώσει ως γυναίκα. Μπορεί να τύχει κάτι δυσάρεστο και όταν  περπατάς στο δρόμο. 

Μου έχει τύχει να με πειράξει κάποιος στο δρόμο να εκνευριστώ να του απαντήσω και να κατέβει από το αμάξι και να με πιάσει από τα μαλλιά.

Δες το βίντεο 

epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωρηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 97270124326734275
Σχόλια
item