Άρτα: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε χωριό της Άρτας

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση ληστείας που έγινε την Πέμπτη το βράδυ σε χωριό της Άρτας.

Για την υπόθεση συνελήφθη αλλοδαπός ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού συνεργού του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία αλλοδαπού ότι έπεσε θύμα ληστείας από δύο αγνώστους οι οποίοι με την απειλή μαχαιριού τού απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων, ενώ από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντοπίστηκε χθες (08-01-2020) σε χωριό της Άρτας και συνελήφθη ο ένας από αυτούς.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό και το χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή: maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε χωριό της Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4078517377270007666
item