Άγριες Μέλισσες: Ποιος αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά; Άγριες Μέλισσες: Ποιος αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες: Ποιος αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά;

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε πέρσι ένα γρήγορο πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Σέργιου Σεβαστού, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος δεν ζήτησε ποτέ λεφτά για τη συγκεκριμένη επαγγελματική δουλειά. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για την επιστροφή του στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ANT1!

Είναι ένα επεισόδιο κομμένο στα δύο, το οποίο θα μοιραστεί σε δύο επεισόδια, το ένα θα παιχτεί σχετικά άμεσα και το άλλο μετά από 34 επεισόδια. Φημολογείται ότι ο Δούκας και ο Μιλτιάδης είναι ετεροθαλή αδέλφια με τον Βόσκαρη, παιδιά του Σέργιου Σεβαστού, αλλά δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. 

Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση ο Βόσκαρης δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του Μιλτιάδη. 

Ακόμα και να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, ακόμα και να του επιστραφεί το οποιοδήποτε μέρος της περιουσίας που το έφαγε ο Δούκας, δεν νομίζω ότι θα δικαιωθεί ποτέ», είπε ο Τάσος Χαλκιάς για τις Άγριες Μέλισσες” αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά το Κάτω Παρτάλι, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Για να ξαναγίνει το Κάτω Παρτάλι θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι που έμειναν απλήρωτοι από την προηγούμενη δουλειά να πάρουν τουλάχιστον κάποια χρήματα, αν θέλουν να συνεχίσουν. 

Νομίζω έχει μπει αυτή η προϋπόθεση από κάποιους συναδέλφους. Προσωπικά εμένα δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση».

epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες: Ποιος αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1860679524535699345
Σχόλια
item