Διαδίκτυο Και Απιστία, Τι Ακριβώς Συμβαίνει; Πώς, Διαχειρίζονται Τα Δύο Φύλα Τα Στοιχεία, Που Δείχνουν Ότι Το Έτερον Ήμισυ Απίστησε

Η γυναίκα είναι ιδιοφυής στην παρακολούθηση δεδομένων. Την παρομοιάζει με τον... Σέρλοκ Χολμς, που ψάχνει τα πειστήρια, συνήθως τα βρίσκει και μετά «πλέκει» τη θεωρία γύρω από αυτά.

Ο άνδρας, πάλι, ανίκανος να βρει πειστήρια, ψάχνει τυφλός το έγκλημα και καταδικάζει χωρίς τεκμήρια, κάτι που η γυναίκα θα το εκμεταλλευτεί για να τον βάλει στη θέση του.


Πάντως σε κάθε περίπτωση οι άνδρες, που ψάχνουν ερωτικό ταίρι στο Ίντερνετ, είναι σαφώς λιγότεροι από τις γυναίκες. 


Προτιμούν να σερφάρουν για να ανακαλύπτουν τις νέες τάσεις στα γκάτζετς, κινητά, τάμπλετ, κάμερες και άλλα, παρά να «ψαρέψουν» τον επόμενο στόχο τους. Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, αποδεικνύουν στους φίλους τους ότι είναι ενήμεροι για τις νέες τάσεις.


Επιπλέον, λόγω ιδιοσυγκρασίας, οι άνδρες είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την ίντριγκα και με τη σημασία των υπονοούμενων, στα οποία οι γυναίκες είναι εξπέρ.


Ο ανδρικός εγκέφαλος θέλει τριπλάσιο χρόνο για να αναγνωρίσει μια «ύποπτη» κίνηση. Είναι όπως με τα πράγματα που ψάχνει, τα οποία είναι μπροστά στα μάτια του, αλλά δεν τα βλέπει. 


Κάπως έτσι συμπεριφέρεται και στο Διαδίκτυο. 


Μπορεί μια γυναίκα να τον φλερτάρει και να του δίνει «σήμα» να προχωρήσει κι εκείνος να κλείσει τον υπολογιστή ανυποψίαστος, σε λάθος στιγμή.

epirusblog.gr
5 of 5
Διαδίκτυο Και Απιστία, Τι Ακριβώς Συμβαίνει; Πώς, Διαχειρίζονται Τα Δύο Φύλα Τα Στοιχεία, Που Δείχνουν Ότι Το Έτερον Ήμισυ Απίστησε
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3687841416543715058
item