Αυγενάκης: "Η καταγγελία της Μπεκατώρου να ενεργοποιήσει όλα τα πειθαρχικά όργανα" Αυγενάκης: "Η καταγγελία της Μπεκατώρου να ενεργοποιήσει όλα τα πειθαρχικά όργανα" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυγενάκης: "Η καταγγελία της Μπεκατώρου να ενεργοποιήσει όλα τα πειθαρχικά όργανα"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποιήσει όλων των πειθαρχικών οργάνων.

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ημερίδας για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στον αθλητισμό πως έχει υποστεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντας της ομοσπονδίας έφερε και την αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Με δηλώσεις που έκανε στον ANT1 αλλά και με σχετικό tweet υποστήριξε πως τα όσα είπε η χρυσή ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας θα πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα όλα τα αθλητικά και πειθαρχικά όργανα και τόνισε πως από εδώ και στο εξής πρέπει να σπάσει η ανοχή και η σιωπή σε τέτοια φαινόμενα και στον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά σημείωσε, σύμφωνα με το Sport24.gr: "Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Και η εξέλιξή της να συμβαδίσει με τα ποινικά, που ήδη επιλαμβάνονται. 

Ώρα να σπάσει η ανοχή & η σιωπή τέτοιων ζοφερών συμπεριφορών και στους αθλητικούς χώρους".


epirusblog.gr
5 of 5
Αυγενάκης: "Η καταγγελία της Μπεκατώρου να ενεργοποιήσει όλα τα πειθαρχικά όργανα"
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 182782289426853517
Σχόλια
item