Ο τρόπος που σταυρώνουμε τα χέρια μας φανερώνει πως σκεφτόμαστε

Ο τρόπος που σταυρώνουμε τα χέρια μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά αλλά και για τη σκέψη μας.

Για να τα μάθετε, σταυρώστε τα χέρια στο στήθος, όπως πάντα, χωρίς να το σκεφτείτε, και δείτε, ποιο χέρι τοποθετείτε πάνω από το άλλο. Είναι το αριστερό ή το δεξί πάνω από το άλλο;

Διαβάστε την παρακάτω ερμηνεία

1 – Εάν περνάτε το αριστερό χέρι πάνω από το δεξί

Αυτό σημαίνει ότι ο δεξιός εγκέφαλός σας είναι πιο ανεπτυγμένος.

Δεδομένου ότι ο δεξιός εγκέφαλος σχετίζεται με γνωστικές δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα, το συναίσθημα και η διαισθητικότητα, τότε, είστε από τη φύση σας ένας καλλιτεχνικός και πνευματικός άνθρωπος.

Συνήθως το επάγγελμά σας -αν είχατε την δυνατότητα να το επιλέξετε και όχι να σας ανάγκασαν οι συνθήκες να το ακολουθήσετε- βρίσκεται στις τέχνες, την συγγραφική, την μουσική, τον αθλητισμό, την πολιτική ή οποιοδήποτε άλλο που μπορεί να σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, την επινόηση και την εφεύρεση.

Ενδεικτικές διασημότητες είναι οι Steve Jobs, Stephen Spielberg και ο Πικάσο.

1 – Εάν περνάτε το δεξιό χέρι πάνω από το αριστερό

Αυτό σημαίνει ότι ο αριστερός εγκέφαλός σας είναι πιο ανεπτυγμένος.

Δεδομένου ότι ο αριστερός εγκέφαλος κυριαρχείται από τη λογική, είστε ένας άνθρωπος της ορθολογικής σκέψης. Είστε επιμελείς και οργανωμένοι. Η επιτυχία έρχεται εύκολα σε εσάς. Επίσης, τείνετε να είστε λάτρης των ζώων.

Σαν επάγγελμα από δική σας επιλογή, θα σας ταίριαζε να είστε δικηγόρος ή τραπεζίτης ή επιστήμονας ή οποιοδήποτε άλλο που σχετίζεται με τον ορθολογισμό.

Ενδεικτικές διασημότητες: Ισαάκ Νεύτων, Άλμπερτ Αϊνστάιν και ο Bill Gates.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το συγκεκριμένο τεστ σχετίζεται και με το αν είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, οπότε συνήθως ισχύουν τα ανάποδα. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι αριστερόχειρες που τοποθετούν το δεξί πάνω από το αριστερό και το αντίστροφο.

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Ο τρόπος που σταυρώνουμε τα χέρια μας φανερώνει πως σκεφτόμαστε
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5665112871128950660
item