Η Ιλένια Ουίλιαμς ξεκαθαρίζει αν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη Η Ιλένια Ουίλιαμς ξεκαθαρίζει αν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ιλένια Ουίλιαμς ξεκαθαρίζει αν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη

Στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμούρογλου παραχώρησε συνέντευξη η Ιλένια Ουίλιαμς

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό στην πρώτη καραντίνα ενώ αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη.

“Στην πρώτη καραντίνα νόσησα από κορονοϊό. Επειδή ήταν στην αρχή ήταν περίεργα τα πράγματα. Ταλαιπωρήθηκα γιατί ήμουν ολομόναχη. Ήμουν σε πολύ καλή επαγγελματική φάση. 

Ετοιμαζόμουν να βγάλω το επόμενο τραγούδι μου, είχα βγάλει ήδη ένα και ήρθε ο κορονοϊός. Κάποια στιγμή, όταν μπήκαμε στην καραντίνα ήταν σαν να πέρασα κατάθλιψη.

Όχι, δεν είμαστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προσωπική ζωή και δουλειά δεν ταιριάζουν και πάρα πολύ. 

Έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά και έχω αφήσει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα. Είχα πολλά χρόνια να μείνω μόνη μου αλλά χρειάζεται για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα”, ανέφερε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Δες το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιλένια Ουίλιαμς ξεκαθαρίζει αν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4338889063820305565
Σχόλια
item