Χριστίνα Μπόμπα: Όλο και μεγαλώνει η κοιλίτσα της - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε Χριστίνα Μπόμπα: Όλο και μεγαλώνει η κοιλίτσα της - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Όλο και μεγαλώνει η κοιλίτσα της - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στη καλύτερη φάση της ζωής της και καθημερινά η κοιλίτσα της γλυκιάς εγκύου φουσκώνει όλο και περισσότερο.

Η ίδια πάντα ήταν πολύ ενεργή στα social media και συνεχίζει και αυτή τη περίοδο. Καθημερινά θα ανεβάσει μια σέλφι ή φωτογραφία όπως αυτή που είδαμε σήμερα.

Με μπεζ αθλητικές φόρμες και χαρούμενη όσο ποτέ ποζάρει στον καθρέφτη της, καμαρώνοντας σίγουρα την φουσκωμένη της κοιλιά ενώ πρόσφατα μίλησε για το τι της έχει απαγορεύσει να κάνει ο γιατρός.

χριστίνα μπόμπα κοιλιά

Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για την προσπάθεια που έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα για να αποκτήσουν παιδί

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε στους διαδικτυακούς του φίλους για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A, ένας διαδικτυακός του φίλος του είπε πως αυτό που θέλει από το 2021 είναι να κάνει ένα παιδί, μιας και προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια και ακόμα δεν το έχει καταφέρει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα δίδυμά του σε λίγο καιρό, του απάντησε πως σύντομα το δύσκολο αυτό κομμάτι θα τελειώσει και το μωράκι θα τον γεμίσει με ευτυχία, κάτι που συνέβη και στην δική του περίπτωση.

«Όσο κι αν αυτή η στιγμή φαίνεται σαν κάτι δύσκολο και μακρινό… σου υπόσχομαι ότι κάποια στιγμή το μωράκι σου θα έρθει και τότε όλα αυτά που σκέφτεσαι τώρα θα τα ξεχάσεις… το ίδιο έγινε και με εμάς».

σακης τανιμανιδης


epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Όλο και μεγαλώνει η κοιλίτσα της - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4721682415150202817
Σχόλια
item