Θεσπρωτία: Ξεκινάει η σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτία: Ξεκινάει η σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στην Ηγουμενίτσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ξεκινάει η σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στην Ηγουμενίτσα

Σας κάνουμε γνωστό ότι από την Τρίτη 19/01/2021 ξεκινά σταδιακά η λειτουργία του συστήματος υπόγειων κάδων απορριμμάτων. Σε πρώτη φάση  τίθενται σε λειτουργία οι κάδοι επί της οδού Εθνικής Αντίστασης (3 σημεία), ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι.

Στους υπόγειους κάδους τοποθετούμε σύμμεικτα οικιακά (μη ανακυκλώσιμα) απορρίμματα, καλά κλεισμένα σε σακούλες. Για την εισαγωγή των απορριμμάτων πατάτε απλά με το πόδι το πεντάλ της χοάνης τροφοδοσίας για να ανοίξει το καπάκι. Έπειτα, μπορείτε να αποθέσετε τη σακούλα εντός της χοάνης.

Προσοχή!

  • Μην αφήνετε τις σακούλες απορριμμάτων δίπλα στους υπόγειους κάδους.
  • Μην παρκάρετε το αυτοκίνητό σας μπροστά από τους υπόγειους κάδους.
  • Μην ρίχνετε τα σύμμεικτα (μη ανακυκλώσιμα) απορρίμματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης, που βρίσκονται δίπλα από τους υπόγειους κάδους.

Η σωστή λειτουργία των υπόγειων κάδων αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Ζητάμε την κατανόησήσας, καθώς αποτελεί μία νέα διαδικασία με την οποία πρέπει όλοι να εξοικειωθούμε.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Χριστίνα Τζέλλου

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ξεκινάει η σταδιακή λειτουργία υπόγειων κάδων στην Ηγουμενίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5073282193999267564
Σχόλια
item