Αυτά είναι τα πέντε πιο συνηθισμένα ερωτικά όνειρα που βλέπουμε - Τι σημαίνουν;

Η Lauri Loewenberg, μια dream expert μας παρουσιάζει τα πέντε πιο συνηθισμένα ερωτικά όνειρα που βλέπουμε και μας βοηθά να εξηγήσουμε τη σημασία τους.

Σεξ με πρώην

Αυτό μπορεί να σας ξυπνήσει σε πανικό ανάλογα με το πώς τελείωσαν τα πράγματα με τον εν λόγω πρώην.

Το να ονειρεύεστε έναν πρώην δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να επιστρέψετε σε αυτόν - ειδικά αν είστε καλά σε μια νέα σχέση. Η Loewenberg λέει ότι τέτοια όνειρα θα μπορούσαν να προέρχονται από ομοιότητες μεταξύ της προηγούμενης και της τρέχουσας σχέσης σας.

Σεξ με έναν φίλo

Είτε τους είδατε, είτε είχατε μια καταπληκτική κλήση Zoom με τους καλύτερους σας φίλους και, στη συνέχεια, ξαφνικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο όνειρο σας. "Ένα τέτοιο όνειρο ουσιαστικά είναι μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον σε κάποιο επίπεδο συναισθηματικό ή ψυχολογικό", λέει η Loewenberg. 

Σεξ με έναν συνάδελφο

Αν βρεθείτε να ονειρεύεστε μια άγρια σεξουαλική φαντασίωση με έναν συνάδελφο που πάντα συμπαθούσατε αλλά δεν τον βρίσκατε ελκυστικό, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε υποσυνείδητα ερωτευτεί. 

Θυμηθείτε, πολλές φορές τα όνειρα του σεξ αφορούν περισσότερο μια ψυχολογική σύνδεση που χρειάζεστε παρά μια φυσική σύνδεση που θέλετε". Aπλώς κάτι σε αυτόν σας τραβά την προσοχή και τον εκτιμάτε.

Σεξ με πολλά άτομα ταυτόχρονα

To να... πέσει συνωστισμός στο κρεβάτι σου μπορεί να σημαίνει ότι έχεις πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου ή στο μυαλό σου και πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα κάθε φορά" λέει η Loewenberg.

Σεξ μεταξύ του συντρόφου σας και κάποιου άλλου

Τι γίνεται όμως αν ονειρεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά; "Μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ή αυτή δίνει πολύ χρόνο και προσοχή σε κάτι άλλο που σε κάνει να νιώθεις παραμελημένη".

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτά είναι τα πέντε πιο συνηθισμένα ερωτικά όνειρα που βλέπουμε - Τι σημαίνουν;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3018090119358679414
item