Α.Ναθαναήλ για Π.Κονδυλάτο: «Θάβει μόνος του τον λάκκο του»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε σε πρωινή εκπομπή για το Survivor, την Κάτια Ταραμπάνκο και τον φίλο της Περικλή Κονδυλάτο. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα σχόλια που κάνει στο Twitter για το ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως η αγαπημένη της παίκτρια ήταν η Κάτια Ταραμπανκό.

«Προσπαθώ να σχολιάζω το Survivor με το γάντι, γιατί είναι ένα παιχνίδι! Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν η απόλυτη αγαπημένη μου. Έπρεπε να πάρει κιλά πριν μπει μέσα. Στέγνωσε, από ένα σημείο και μετά τα ζωτικά όργανα δεν βοηθούν. 

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι παίκτες είναι ότι χρειάζονται μια δυνατή ομάδα για να τρώνε. Προτιμούν να ψωμολυσσάνε και να μην έχουν να φάνε για να διώξουν κάποιον που εκείνοι θεωρούν ότι είναι ο αδύναμος κρίκος στην ομάδα» είπε.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τον Περικλή Κονδυλάτο με τον οποίο είναι φίλοι και τόνισε πως με τη συμπεριφορά του στο Survivor, σκάβει το λάκκο του.

«Αχ αυτός ο Περικλής! Πιπέρι στο στόμα θα του βάλω! Είναι και φίλος μου. Δεν ξέρω αν έχει παραισθήσεις και τα λέει αυτά που λέει!

Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω δίκαιο, νομίζω ότι θα του τα πω ένα χεράκι όταν βγει. Νομίζω θα το αντιληφθεί και μόνος του. Σκάβει το λάκκο του και είναι κρίμα. Εννοείται κάνει κακό στον εαυτό του» ανέφερε.

epirusblog.gr
5 of 5
Α.Ναθαναήλ για Π.Κονδυλάτο: «Θάβει μόνος του τον λάκκο του»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 742369482712688085
item