Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το... Πάσχα

Και όμως καλά διαβάστε. Το ζευγάρι Λευτέρης Σουλτάτος και Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησαν μερικές προετοιμασίες για το Πάσχα, ακόμη δεν τελείωσαν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, μας έδωσαν και μια μικρή γεύση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τους και ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τα πιο νόστιμα Πασχαλινά αβγά μικρά και μεγάλα, τα οποία σίγουρα θα "τσακίσει" η κόρη της ηθοποιού.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, προσπαθούν να περνούν την καραντίνα τους όσο πιο όμορφα μπορούν και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό τι ζήτησε η ηθοποιός από τον Alpha και δεν έκλεισε η συμφωνία τους.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος κουζίνα

Βάσω Λασκαράκη: Στην κουζίνα του σπιτιού της ακολουθώντας τις συνταγές του Λευτέρη Σουλτάτου!

Ο χρόνος είναι άπλετος για πολλούς που λόγω καραντίνας αλλά και διακοπών Χριστουγέννων μένουν σπίτι. Έτσι και η Βάσω Λασκαράκη για να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο μπήκε στη κουζίνα για να μαγειρέψει συνταγή του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου.

Η ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη της για την μαγειρική και με τις οδηγίες του αγαπημένου της τα αποτελέσματα είναι πάντα λαχταριστά, έτσι και τώρα που προσπάθησε να φτιάξει ένα γλυκό.

λασκαράκη και σουλάτος

Έγινε η αποκάλυψη από το Pop Up - Στον ΑΝΤ1 η Βάσω Λασκαράκη;

Μέσα από την εκπομπή της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Pop Up, έγινε μία πολύ «καυτή» αποκάλυψη η οποία αφορά τη Βάσω Λασκαράκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 εξετάζει την ηθοποιό για μία εκπομπή.

Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό ακούγεται πως ο ΑΝΤ1 θέλει να βάλει στο πρόγραμμά του ένα πρότζεκτ το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως αυτό της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννης Αϊβάζη, οι οποίοι βέβαια ξεκαθάρισαν πως ακόμα δεν έχουν δεχθεί επίσημη πρόταση, αλλά και αυτά του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου, οι οποίοι κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό το καλοκαίρι με την πρωινή εκπομπή τους.

Έτσι, ενώ υπήρχε στο πλατό η συζήτηση για τη συγκεκριμένη ζώνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στη Βάσω Λασκαράκη. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση και όλα είναι αβέβαια.

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το... Πάσχα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2761778297919231296
item