Γεύματα και χειμερινό ρουχισμό μοίρασαν σε άστεγους Μιχαηλίδου – Μώραλης Γεύματα και χειμερινό ρουχισμό μοίρασαν σε άστεγους Μιχαηλίδου – Μώραλης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γεύματα και χειμερινό ρουχισμό μοίρασαν σε άστεγους Μιχαηλίδου – Μώραλης

Σε δράση του Δήμου Πειραιά για διανομή γευμάτων και χειμερινών ειδών σε αστέγους, πήρε και φέτος μέρος η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Η κ. Μιχαηλίδου, μαζί με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ, Ιωάννη Βοϊδονικόλα, βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά χθες στις 12 το μεσημέρι και εκτός από τα καθιερωμένα γεύματα αγάπης, μοίρασαν επιπλέον στους αστέγους χειμερινά μπουφάν και υπνόσακους. 

Η δράση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), όπως σημειώνει το ΑΠΕ.

Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε σχετικά: «Η μέριμνά μας για τους άστεγους συμπολίτες μας είναι συνεχής. 

Μόλις πρόσφατα, ως υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θεσμοθετήσαμε ως μόνιμο το πρόγραμμα Στέγη και Εργασία με το οποίο βρίσκουμε δουλειά και σπίτι σε συμπολίτες μας που τα στερούνται και επίσης επεκτείναμε την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε όλους τους αστέγους. 

Φυσικά, μεγάλο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας για τους αστέγους ανήκει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Δράσεις όπως η χθεσινή του Δήμου Πειραιά και της Κοινωφελούς Επιχείρησής του, δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητα τόσο του κ. δημάρχου όσο και των υπηρεσιών του και τους αξίζουν συγχαρητήρια».


epirusblog.gr
5 of 5
Γεύματα και χειμερινό ρουχισμό μοίρασαν σε άστεγους Μιχαηλίδου – Μώραλης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 443233784020766706
Σχόλια
item