Γιάννενα: Αδιευκρίνιστα Τα Αίτια Του Τραγικού Συμβάντος Σε Γειτονιά Των Ιωαννίνων Γιάννενα: Αδιευκρίνιστα Τα Αίτια Του Τραγικού Συμβάντος Σε Γειτονιά Των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αδιευκρίνιστα Τα Αίτια Του Τραγικού Συμβάντος Σε Γειτονιά Των Ιωαννίνων

Σε εξέλιξη   βρίσκεται  η διαδικασία της προανάκρισης  που ενεργείται από το Α.Τ Ιωαννίνων  για την υπόθεση θανάτου  δύο νέων ανθρώπων μίας   43χρονης γυναίκας από τα Ιωάννινα  και ενός 52χρονου άνδρα  από την ΄Αρτα  οι οποίοι βρέθηκαν  το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις 8 πεσμένοι  στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας σε γειτονιά των Ιωαννίνων .

Ηλικιωμένος  ένοικος  που βγήκε στο μπαλκόνι του το πρωί  ήταν   αυτός που    είδε τα άψυχα σώματά τους   και  ειδοποίησε αμέσως  την Αστυνομία.


Η πτώση των δύο ατόμων από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας  εκτιμάται ότι σημειώθηκε νυχτερινές ώρες  χωρίς ωστόσο να αντιληφθούν κάτι οι γείτονες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (ισχυρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από κεραυνική δραστηριότητα).


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει   εγκληματική ενέργεια  ή εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση ,  ενώ   περισσότερα στοιχεία αναμένονται από   το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για το συμβάν εξέδωσε χθες το μεσημέρι  το παρακάτω δελτίο Τύπου.


"Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων σχετικά με το θάνατο δύο ημεδαπών (43χρονης γυναίκας και 52χρονου άνδρα) ύστερα από πτώση τους από όροφο πολυκατοικίας στην πόλη των Ιωαννίνων, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα (24-01-2021) το πρωί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας."


Πηγή: epirus-tv-news.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αδιευκρίνιστα Τα Αίτια Του Τραγικού Συμβάντος Σε Γειτονιά Των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8809374310457745651
Σχόλια
item