Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το νησί που θα γίνει ο γάμος τους

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife, η Δρόσω των σαρωτικότατων «Άγριων μελισσών» και ο αγαπημένος της, θα παντρευτούν στην υπέροχη Σύρο, από όπου κατάγεται και μεγάλωσε η ηθοποιός, και μάλιστα ο γάμος θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα είναι λιτός και θα πρωταγωνιστεί η μουσική, αφού εκείνος ασχολείται δημιουργικά με αυτήν και εκείνη έχει ξεχωρίσει στο τραγούδι, κυρίως σε κομμάτια που απολαύσαμε στη σειρά «Άγριες μέλισσες» και πιο συγκεκριμένα στις σκηνές της Τρούμπας.

Οι δυο τους τηρούσαν σιγήν ιχθύος για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς να έχουν κρύψει πως θα προχωρήσουν σε γάμο. Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε πει σε συνέντευξή του: «Είχα τον φόβο της δέσμευσης, αλλά είχα πολλές αποτυχίες. 

Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο και με τη Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το πού και το τι δεν ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ. 

Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε, δηλαδή εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση και το θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρα, και ξαφνικά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας ήρθε το κάστινγκ για τις «Άγριες μέλισσες» και μετά τα άλλα.

Είναι πραγματικά σαν μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς. Είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου».

epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το νησί που θα γίνει ο γάμος τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5284336926406377319
item