Έλλη Κοκκίνου: Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα!

H Έλλη Κοκκίνου είναι και εκείνη μια από τις τραγουδίστριες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της μετά το τέλος της πανδημίας και της καραντίνας!




















Η Έλλη Κοκκίνου, η οποία είναι αρκετά ενεργή στον κόσμο των social media, πόσταρε μια φωτογραφία και έγραψε: «Σκέφτομαι ότι αν μου έλεγαν ότι σε μια εβδομάδα επιστρέφουμε στην κανονικότητα χωρίς κανένα φόβο πλέον, θα διοργάνωνα μια μεγάλη περιοδεία για να σας δω από κοντά και πάλι... γιατί μου έχετε λείψει τόσο πολύ! Εσείς τι θα επιλέγατε να κάνετε πρώτα;».

Φυσικά, οι απαντήσεις των θαυμαστών της κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, έδιναν και έπαιρναν με τους θαυμαστές της να δίνουν τις δικές τους ιδέες για αυτά που θέλουν να κάνουν μετά την καραντίνα, λέγοντας ταυτόχρονα πόσο τους έχει λείψει οι εμφανίσεις της Έλλης Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου, όπως και οι περισσότεροι καλλιτέχνες της χώρας μας, απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μένει σπίτι και ελπίζει να τελειώσει γρήγορα και αισίως η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε την φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου!














































epirusblog.gr
5 of 5
Έλλη Κοκκίνου: Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7209427367561105823
item