Η Μέγκι Ντρίο είναι ερωτευμένη και έκανε αποκαλύψεις για τον σύντροφό της Η Μέγκι Ντρίο είναι ερωτευμένη και έκανε αποκαλύψεις για τον σύντροφό της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μέγκι Ντρίο είναι ερωτευμένη και έκανε αποκαλύψεις για τον σύντροφό της

Ένα κορίτσι το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ειδικότερα για την έντονη προσωπικότητα που έχει.

Η Μέγκι Ντρίο λοιπόν είναι ερωτευμένη, και το γνωστό μοντέλο περνάει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 30χρονου Γιάννη, που είναι εκτός χώρου και δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μέγκι Ντρίο μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη.

«Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι, αλλά έχουν τύπο και είναι δυνατοί χαρακτήρες. Τον σύντροφό μου τον λένε Γιάννη. 

Δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία. Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου το αντικείμενο. Εγώ έχω μια ιστορία πονεμένη. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου, γιατί είχα χωρίσει και με είχαν κερατώσει.

Οπότε ήμουν πολύ πιο επιφυλακτική. Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Ξύπναγε πολύ πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Ε

ίχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα. Δεν είμαι λάτρης του γάμου. Θέλω παιδιά. Και οι δύο έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι μακριά και για τους δυο. Εγώ είμαι 27 και αυτός 30. Οπότε και οι δυο θέλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Μέγκι Ντρίο είναι ερωτευμένη και έκανε αποκαλύψεις για τον σύντροφό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6283878635810287216
Σχόλια
item