Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η «Βέλη» όταν ήταν μικρή δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά εγκληματολόγος

Οι ατάκες της ως «Βέλη» στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Η ηθοποιός, Μαρία Χάνου, το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και εξήγησε πως όταν ήταν μικρή δεν είχε όνειρο να γίνει ηθοποιός αλλά εγκληματολόγος.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Χάνου αναφέρθηκε και στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

«Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο να γίνω ηθοποιός, όμως νομίζω ότι μεγαλώνοντας αυτό όλο και χτιζόταν μέσα μου. Και παρόλο που δεν το εκδήλωνα, όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσω ήταν μονόδρομος. Εγκληματολόγος ήθελα να γίνω» είπε η Μαρία Χάνου.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η ηθοποιός είπε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Σπύρο και επίσης αν αυτό θα μου δημιουργούσε πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή, τότε θα είχα κάνει μια λάθος επιλογή. Αν το εξηγήσεις στον σύντροφο σου θα το καταλάβει. Αν δεν καταλαβαίνει, πήγαινε αλλού…».

Τέλος, μιλώντας για τις γυναίκες που, τελευταία, βγαίνουν και μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχτεί, είπε πως θέλει τεράστιο θάρρος να μιλάς για κάτι τέτοιο και μάλιστα δημόσια. 

Αποκαλύπτει πως δεν της έχει συμβεί και πως βλέπει ηρωίδες όλες τις γυναίκες που βγαίνουν και μιλούν, γιατί έχουν ως στόχο να μην ξανασυμβεί.

«Δεν μου έχει συμβεί. Θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχα και εγώ το ίδιο θάρρος να μιλήσω γι’αυτό ανοιχτά. Βέβαια, οι περισσότεροι ξέρουν τον πατέρα μου» ανέφερε η ηθοποιός.epirusblog.gr
5 of 5
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η «Βέλη» όταν ήταν μικρή δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά εγκληματολόγος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5021474774469546989
item