Ιωάννα Μαλέσκου: Έριξε “κεραυνούς” για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο στο After Dark

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην πρεμιέρα του After Dark και του έκανε ποδαρικό με αποκαλύψεις! 

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει πώς νιώθει όταν την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη, μιλάει για τις “κόντρες” της με τους ανθρώπους της τηλεόρασης και απαντάει σε hot ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Ήταν για μένα μια έντονη χρονιά με πολλές αλλαγές. Άλλαξα χώρο, πόλη. Ήρθα στην Αθήνα. Παλιά ντρεπόμουν να φάω άνετα. 

Σκεφτόμουν πως είναι η εικόνα μου. Τώρα με την εμπειρία που απέκτησα είμαι καλά. Στην Κρήτη πήγα γιατί διορίστηκα ως δασκάλα. Με τους μαθητές μου είχα μια αθώα ανιδιοτελή αγάπη.

Πώς από δασκάλα έγινε παρουσιάστρια. Η τηλεόραση προέκυψε, αργά, ομαλά. Παραιτήθηκα και ασχολήθηκα με την τηλεόραση ήταν ένα ρίσκο.

Για το Νίκο Μουτσινά: Με βοήθησε να με μάθει περισσότερο ο κόσμος. Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να λέω συνέχεια ευχαριστώ στο Νίκο. Χάνει και το νόημα αν το λέμε συνέχεια.

Η Μενεγάκη της Κρήτης: Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο. Δε μου άρεσε. Μπορεί να νόμιζε η Ελένη ότι αξίωνα τη θέση της. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ποια είμαι.

Για τα λόγια της Ηλιάνας για το μπούστο της: Βλέποντας να βάζει κάποιος μπλερ, θα νόμιζε κάποιος ότι κάτι φάνηκε κάτι. Το θεωρώ αντιδεοντολογικό. Ακόμα και να γινόταν δεν θα ήταν ωραίο να το πεις. Είναι μεγάλο φάουλ για μένα. 

Με ενόχλησε ότι έκαναν κάτι για να με κατηγορήσουν. Με ενόχλησε σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια πράγματα περνάνε το μέτρο. Θα μπορούσαν να είναι στη δική μου θέση. Τι θέλουν να πουν ότι κυκλοφόρησα γυμνή στο πλατό; Βλέπει και η οικογένειά μου. 

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Γενικά λέει πολλά. Είχε πει  ότι φοράω στολή και το είπε και για τη Δανάη Μπάρκα.  Ως τι με κρίνει; Ότι βάζω τη στολή εργασίας; Ναι τα ρούχα μου είναι αυτά. Ας σταματήσουμε να είμαστε οι τιμητές  των πάντων.

Έχω απίστευτη υπομονή αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει!

Για την προσωπική της ζωή: Είχα μια μακροχρόνια σχέση αλλά τελείωσε. Δεν κρύβομαι αλλά θέλω να προστατεύω τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν θα μοιραστώ ποτέ στο Instagram ότι συμβαίνει. Πάντως νιώθω έτοιμη να κάνω οικογένεια.epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου: Έριξε “κεραυνούς” για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο στο After Dark
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3267782294350493353
item