Πρέβεζα: Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών

Μια 92χρονη η πρώτη που εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας

Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός, των ατόμων άνω των 85 ετών, ενώ σε εξέλιξη είναι ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Υπενθυμίζεται ότι o εμβολιασμός κατά της covid-19 είναι δωρεάν για όλους.
     
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, στο νοσοκομείο της Πρέβεζας αναμένεται να εμβολιαστούν 20 ηλικιωμένοι, ενώ από την Τρίτη ο αριθμός αυτός θα φτάνει καθημερινά τα 60 άτομα ημερησίως, καθώς θα υπάρχουν δύο βάρδιες εμβολιασμού στο νοσοκομείο, με τον εμβολιασμό να ξεκινά στις 8 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 8 το βράδυ.

Οδηγίες για την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού

Την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, ο πολίτης μεριμνά για την έγκαιρη προσέλευσή του στο Εμβολιαστικό Κέντρο (τουλάχιστον 15' πριν από την ώρα του ραντεβού), με στόχο να διευκολυνθεί η ομαλή ροή της διαδικασίας εμβολιασμού και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις. 

Σημειώνεται ότι, την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης οφείλει: Να φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων του. 

Να γνωρίζει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού του. 

Επιπλέον, να φέρει τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail).

Πηγή: prevezabest.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7406073193288508850
item