Οι γυναίκες μίλησαν: Αυτά είναι τα 5 «καυτά» ανδρικά ονόματα

Έχετε αναρωτηθεί ποια μπορεί να είναι τα ανδρικά ονόματα που οι γυναίκες τα κατατάσσουν ως... «καυτά»;

1. Αντώνης

Ίσως είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας μπορεί και ψησταριάς. Είναι λαϊκό παιδί, στιβαρό και γεροδεμένο, ντόμπρο και το ψέμα δεν το θέλει. 

Τη γυναίκα την έχει βασίλισσα, την ταΐζει και τη θέλει με πιασίματα. Σίγουρα ως εραστής είναι δοτικός και δε χάνει το χρόνο του. Θέλεις ή δε θέλεις;

2. Άρης

Θεός του πολέμου! Αψύς, λιγομίλητος και μυστηριώδης. Δεν κάνει γυμναστική αλλά έχει μπράτσα. Δε βγαίνει πολύ αλλά ξέρει τα καλύτερα στέκια. 

Δεν ασχολείται με την μπάλα αλλά σου κάνει εμπεριστατωμένη κριτική γύρω από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ξέρει τα πάντα χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Είναι Άρης...

3. Νικηφόρος

Είναι πλούσιος από την οικογένειά του και έχει σπουδάσει στο εξωτερικό. Οδηγεί ακριβό εντυπωσιακό αυτοκίνητο και η κάθε του εμφάνιση ξεπερνάει κατά πολύ το χιλιάρικο. 

Σίγουρα είναι κάτι απροσδιόριστο-επαγγελματικά πάντα-αλλά είναι τόσο κοσμογυρισμένος και άνετος που δεν υπάρχει περίπτωση να του αντισταθεί κάποια.

4. Δημήτρης

Μάλλον επιχειρηματίας και μάλιστα πετυχημένος χωρίς ωστόσο να είναι ψώνιο και επιδειξιομανής. Την μία θα είναι στο Μπρικολάζ και την άλλη στο κουτούκι να πίνει τσιπουράκι.

Είναι κιμπάρης ο Δημήτρης και καλό παιδί αλλά αν τον καψουρευτείς είναι ικανός να σου προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Τυχαία νομίζεις βγήκε το «Δημήτρη μου Δημήτρη μου, μού το’ κλεισες το σπίτι μου»;

5. Μάνος

Το καλύτερο για το τέλος. Δεν είναι Μανώλης. Είναι Μάνος. Δισύλλαβο, απλό και λιτό. Σχεδόν δωρικό θα έλεγα. Ο Μάνος μπορεί να είναι από C.E.O σε μεγάλη εταιρεία, μέχρι και νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Ο Μάνος έχει περάσει πολλά στη ζωή του και δε θέλει να τα συζητήσει. 

Είναι όμως έτοιμος να προσφέρει τα πάντα στο μωρό του. Ο Μάνος έχει υψηλές ηθικές αξίες. Βάζει την οικογένειά του πάνω απ’ όλα και την καρδιά του θα τη χαρίσει σε μία και μόνο γυναίκα. Το κορμί του σε πολλές.


epirusblog.gr
5 of 5
Οι γυναίκες μίλησαν: Αυτά είναι τα 5 «καυτά» ανδρικά ονόματα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5743607340519084390
item