Δείτε τους Νέους Ινδιάνους της Α.Σ τα «ΟΗ-58D» σε πλήρη δράση (video) …Αλλά πότε θα αναπτυχθούν;

Εντυπωσιακοί ήταν οι νέοι Ινδιάνοι της Αεροπορίας Στρατού τα ΟΗ-58D σε πρόσφατη δράση με εκτέλεση πυρών, που αν και ονομάζονται ώς Ελικόπτερα Επιθετικής Αναγνώρισης, οι αποστολές που μπορούν να εκτελέσουν είναι πολλαπλές ,με κάλυψη και απόκρυψη!

Η χρήση των ελληνικών ελικοπτέρων ΟΗ-58D οπλισμένων  & με αντιαεροπορικά όπλα μπορεί να αλλάξει την εικόνα των επιχειρήσεων.

Ακόμη μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον Έβρο κατά των Τουρκικών τεθωρακισμένων αποδεκατίζοντας τις Τουρκικές Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες !

Στα νησιά μπορούν να αναχαιτίσουν το πρώτο κύμα αεροπόβασης των Καταδρομών που θα συνοδεύονται και  απο Επιθετικά Τουρκικά Ελικόπτερα !

Το μόνο μας ερώτημα είναι πότε πια θα αναπτυχθούν οι νέοι Ινδιάνοι του Στρατού και δεν εννοούμε να Επιχειρούν απο την 1η ΤΑΞΑΣ , αφού σε καμιά περίπτωση τα καύσιμα δεν επαρκούν …Αλλά χρειάζονται Βάσεις σε νησιά & στα Σύνορα ,Βόρεια και Ανατολικά

Αυτός εξάλλου ήταν και ο σχεδιασμός του  Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Μανωλά , που απο κοινού με τον Αείμνηστο Ταξίαρχο Δάρα της Αεροπορίας Στρατού είχαν πολύ καιρό πριν εντοπίσει τον Τουρκικό Κίνδυνο ,αλλά και της Λαθρομετανάστευσης !

epirusblog.gr
5 of 5
Δείτε τους Νέους Ινδιάνους της Α.Σ τα «ΟΗ-58D» σε πλήρη δράση (video) …Αλλά πότε θα αναπτυχθούν;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3211460511366398837
item