Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό από την Εύβοια που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό από την Εύβοια που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό από την Εύβοια που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον 26χρονο στην Εύβοια που βούτηξε να πιάσει τον σταυρό τα Θεοφάνια και τραυματίστηκε στον αυχένα.

Ο άτυχος 26χρονος Γιάννης τραυματίστηκε βουτώντας στη θάλασσα στην Αμάρυνθο, για να πιάσει το Σταυρό. Αμέσως διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

Έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις η ομάδα των γιατρών του ΚΑΤ αποτελούμενη από νευρολόγους και νευροχειρουργούς, διαπίστωσε σοβαρή κάκωση του αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviatopblog.gr και επειδή ο νεαρός έμεινε μπρούμυτα για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα, εισήλθε νερό στους πνεύμονες και ήταν απαραίτητη μία χειρουργική επέμβαση στην οποία ήδη υποβλήθηκε.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του 24χρονου

Σημειώνεται ότι φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν επιτρεπόταν η τελετή του αγιασμού των υδάτων, ωστόσο σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος έγιναν τελετές παρά την απαγόρευση.


epirusblog.gr
5 of 5
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό από την Εύβοια που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 536085847856927800
Σχόλια
item