Πρωτοχρονιά 2021: Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι χρόνια πολλά & να είμαστε ενωμένοι»! Πρωτοχρονιά 2021: Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι χρόνια πολλά & να είμαστε ενωμένοι»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρωτοχρονιά 2021: Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι χρόνια πολλά & να είμαστε ενωμένοι»!

Πρωτοχρονιά 2021: Η Μέγκι Ντρίο έγινε γνωστή μέσα από το πρώτο ριάλιτι μοντέλων στο STAR “GNTM” και είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Όταν γνωρίσει κάποιος την Μέγκι καλύτερα θα καταλάβει πως είναι ένα γλυκό πλάσμα και όχι έτσι όπως την θυμόμαστε από το ριάλιτι μοντέλων.

Από το σαλόνι του σπιτιού της έστειλε, αποκλειστικά, σε όλους τους αναγνώστες του gossip-tv.gr τις δικές της ευχές με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

Η Μέγκι Ντρίο είπε: «Στους καιρούς του lockdown δεν βρίσκομαι κάπου αλλού πέρα από το σπίτι μου. Από εδώ θα ευχηθώ σε όλη την Ελλάδα και σε όλους εσάς Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές. 

Το καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο που περάσαμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε lockdown. Αυτό όλους μας, μας φοβίζει.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ θέλω να παραμείνουμε ενωμένοι, δυνατοί και να βλέπουμε το φως, γιατί κάποια στιγμή θα το δούμε. 

Είμαστε όλοι απλοί άνθρωποι και σε τέτοιες γιορτινές και παράλληλα δύσκολες μέρες, χρειάζεται να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι! Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους!».

epirusblog.gr
5 of 5
Πρωτοχρονιά 2021: Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι χρόνια πολλά & να είμαστε ενωμένοι»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1947084434321104419
Σχόλια
item