Αυτό είναι το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο για το 2020» - 19χρονη Ισραηλινή [εικόνες]

Η Γιαέλ Σέλμπια από το Ισραήλ κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του TC Candler για το πιο όμορφο πρόσωπο του 2020. Λίστα και με αντρικά πρόσωπα, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Την πρώτη θέση της λίστας με τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα του 2020 κατέκτησε η 19χρονη Γιαέλ Σέλμπια από το Ισραήλ. 

Το μοντέλο είχε βρεθεί στην τρίτη θέση το 2018, στη δεύτερη το 2019 και τελικά κατάφερε να φτάσει στην πρωτιά με την φετινή της ανάδειξη στο "πιο όμορφο πρόσωπο του 2020.

Το αξιοσημείωτο για τη νεαρή κοπέλα είναι πως παράλληλα με το μόντελιλνγκ κάνει και τη στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία της χώρας της, από όπου χρειάστηκε να πάρει άδεια για να βρεθεί στο Λος Άντζελες, όπως η ίδια δήλωση, λέγοντας μάλιστα πως παίρνει συχνά άδειες από τον στρατό για να μπορεί να υπηρετεί και το μόντελινγκ.

"Ποτέ δεν είχα έρθει πρώτη σε οτιδήποτε, είναι πολύ ωραίο" δήλωσε κατά την βράβευσή της.

Να σημειωθεί πως λίστα του TC Candler για τα πιο όμορφα πρόσωπα του 2020 υπάρχει και για τους άντρες, με μία Ελληνική παρουσία μεταξύ των 100, αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά που τοποθετήθηκε στην 57η θέση.




































Η Γιαέλ η οποία έχει ποζάρει για τις σειρές καλλυντικών της Κιμ Καρντάσιαν και της Κάιλι Τζένερ, έχει 1,2 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και έχει εμφανιστεί μαζί με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσσι σε καμπάνιες για το Finney. 

Όπως είπε: «Έχω λάβει μεγάλη υποστήριξη και αγάπη, καθώς και μηνύματα που πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ήταν τα καλύτερα. Έλεγαν τα συνηθισμένα που γράφουν οι επικριτές, τίποτα που να αξίζει προσοχής».


Το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι εξεπλάγην που έλαβε τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο καθώς δεν ήξερε καν ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό, αλλά πως είναι πολύ «συναρπαστικό και κολακευτικό». 

Προσθέτοντας πως το βραβείο έφτασε την κατάλληλη στιγμή, μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, η Γιαέλ επέμεινε ότι «όλες οι γυναίκες είναι όμορφες». 

«Νομίζω ότι αυτό που κάνει ένα άτομο όμορφο, είναι να είναι ευγενικός, ταπεινός και πάνω απ’ όλα θετικός. Όταν είσαι καλός, φαίνεται πραγματικά στα μάτια σου και τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα» πρόσθεσε.




































Η Γιαέλ επιβεβαίωσε επίσης πως είναι ζευγάρι με τον Μπράντον «που είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν» καθώς είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.


Με καταγωγή από το Ισραήλ - Μεγάλωσε σε μια πολυμελή εβραϊκή οικογένεια
Η 19χρονη μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ σε μια μεγάλη, ορθόδοξη, εβραϊκή οικογένεια. 

Άρχισε το μόντελινγκ στα 16 της όταν ένας τοπικός φωτογράφος είδε τις φωτογραφίες της στο Instagram και της ζήτησε να πάρει μέρος σε μία φωτογράφηση. 

Την στιγμή που η Γιαέλ κέρδισε το βραβείο, έκανε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία της στην Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία.



































Το μοντέλο βρέθηκε στην 14η θέση της λίστας το 2017, στην 3η το 2018 και στην δεύτερη το 2019. Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε το 1990, υπερηφανεύεται πως είναι ένα από τα πιο «διαφορετικά» βραβεία ομορφιάς. 

Ιδρύθηκε από το Βρετανό κριτικό κινηματογράφου TC Candler και έχει απονείμει τον κορυφαίο αυτό τίτλο στην Μισέλ Πφάιφερ αλλά και στην Μάριον Κοτιγιάρ.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο για το 2020» - 19χρονη Ισραηλινή [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4182117581201001112
item