Άρτα: 164 εμβολιασμοί μέχρι στιγμής στην Άρτα

164 υγειονομικοί έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας...

Τα αριθμητικά δεδομένα παρουσιάζονται στην επίσημη σελίδα emvolio.gov.gr που έχει δημιουργηθεί από την Κυβέρνηση.

​Σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού «Ελευθερία», στην οποία προήδρευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας. Περί τους 5.000 πολίτες εμβολιάζονται κάθε μέρα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαι σίγουρος ότι με τους ρυθμούς αυτούς θα τηρήσουμε τον προγραμματισμό, έτσι όπως αυτός έχει καθοριστεί από την Επιτροπή Εμβολιασμών, αλλά και από την Οργανωτική Επιτροπή της επιχείρησης “Ελευθερία”» δήλωσε ο ίδιος, κατά την τακτική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου εμβολιασμού στην οποία προήδρευσε το απόγευμα, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Όπως είπε «από τις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού, ξεκινώντας με τις πιο ευπαθείς ομάδες, τους συμπολίτες μας άνω των 85 ετών, σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Επιτροπής. Και από τις 11 Ιανουαρίου θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τα ραντεβού».

Την ίδια ώρα απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να εγγραφούν στην αύλη συνταγογράφηση: «Είναι σημαντικό να εγγράψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας στην άυλη συνταγογράφηση, διότι θα ενημερώνονται αυτόματα με μήνυμα για το ραντεβού τους».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 164 εμβολιασμοί μέχρι στιγμής στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6494541499278740392
item