Σκέρτσος: Δεν υπάρχουν προειλημμένες ή ειλημμένες αποφάσεις για άνοιγμα σχολείων στις 11 Ιανουαρίου Σκέρτσος: Δεν υπάρχουν προειλημμένες ή ειλημμένες αποφάσεις για άνοιγμα σχολείων στις 11 Ιανουαρίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σκέρτσος: Δεν υπάρχουν προειλημμένες ή ειλημμένες αποφάσεις για άνοιγμα σχολείων στις 11 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν προειλημμένες ή ειλημμένες αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου αλλά υπάρχει η πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξουν δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι όταν θα υπάρχει καλή εικόνα θα γίνει εισήγηση στο Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση για τα σχολεία.

Έκανε γνωστό παράλληλα ότι η κινητικότητα την περίοδο των Εορτών ήταν αυξημένη κατά 20%, ωστόσο παρατηρείται σταθερή μείωση σε κρούσματα κατά 70%, σε εισαγωγές στα νοσοκομεία κατά 67-70% αλλά και μείωση των θανάτων έως και 45%.

Για το λιανεμπόριο ανέφερε ότι εξετάζεται το άνοιγμα από τα μέσα Ιανουαρίου

Για τον ανασχηματισμό παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν στις 12 το μεσημέρι από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. «Περιμένετε για τα πρόσωπα του ανασχηματισμού τις ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η λίστα είναι έτοιμη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Σκέρτσος.


epirusblog.gr
5 of 5
Σκέρτσος: Δεν υπάρχουν προειλημμένες ή ειλημμένες αποφάσεις για άνοιγμα σχολείων στις 11 Ιανουαρίου
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7496113343762708855
Σχόλια
item