Θεοφανία Παπαθωμά: Έτσι αντιδρά η “Βιολέτα” για το τέλος των Άγριων Μελισσών! Video Θεοφανία Παπαθωμά: Έτσι αντιδρά η “Βιολέτα” για το τέλος των Άγριων Μελισσών! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεοφανία Παπαθωμά: Έτσι αντιδρά η “Βιολέτα” για το τέλος των Άγριων Μελισσών! Video

Μπορεί καθημερινά να σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό οι “Άγριες Μέλισσες” δεν θα επιστρέψουν με τρίτο κύκλο και όλα θα τελειώσουν στον δεύτερο. 

Η Θεοφανία Παπαθωμά ή αλλιώς η τηλεοπτική “Βιολέτα” παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για τον ρόλο της αλλά και για το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

“Θα περάσουμε μια περίεργη φάση με τον Μιλτιάδη, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος η ηρωίδα μου.

Το Reuters στο Διαφάνι είναι ο κουρέας. Το χωριό στηρίζει την Λενιώ και θα συνεχίσει να τη στηρίζει. Καλό θα ήταν να πάμε για τρίτη χρονιά. 

Γιατί όταν ένα σήριαλ κάνει 30αρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει, γιατί να μη το δώσει και για τρίτη χρονιά;” σχολίασε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.epirusblog.gr
5 of 5
Θεοφανία Παπαθωμά: Έτσι αντιδρά η “Βιολέτα” για το τέλος των Άγριων Μελισσών! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6366442176360207899
Σχόλια
item