Ο Παναγιώτης Φασούλας με την κόρη του, Μαριέλλα σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη! “Είμαι πολύ σκληρός μαζί της” (video) Ο Παναγιώτης Φασούλας με την κόρη του, Μαριέλλα σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη! “Είμαι πολύ σκληρός μαζί της” (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Φασούλας με την κόρη του, Μαριέλλα σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη! “Είμαι πολύ σκληρός μαζί της” (video)

Ο Παναγιώτης Φασούλας συναντήθηκε τηλεοπτικά με την κόρη του, Μαριέλλα, με αφορμή το γεγονός ότι υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο στο μπάσκετ στην ισπανική ομάδα Αλ Καθέρες. 

Οι δυο τους είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Κάτι τρέχει με τη Μάριον», με τη Μάριον Μιχελιδάκη.

«Έχω επιλέξει να παίζω μπάσκετ γιατί το έχω αγαπήσει. Ξεκίνησα στα 8 μου, γιατί έπαιζε ο μπαμπάς και ο αδερφός μου. Τους ρώτησα τι ήταν κι έτσι άρχισα από τότε. Είχα κάνει τα πάντα πριν παίξω μπάσκετ, μπαλέτο, κολύμβηση, βόλευ» είπε η Μαριέλλα Φασούλα.

«Το μόνο πρόβλημα που εγώ αντιμετωπίζω είναι ότι είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τη Μαριέλλα. Είμαι πολύ σκληρός. 

Κατά τα άλλα, αφού ήθελε να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να πω ότι είναι δύσκολο για τα παιδιά γιατί διαρκώς υπάρχει αμφισβήτηση. Όσο μέσο και αν έχεις, όσο μεγάλος να είναι και ο μπαμπάς σου, αν δεν είσαι καλός δεν θα προχωρήσεις. 

Η Μαριέλλα παλεύει δυο φορές περισσότερο για να κερδίζει τη θέση της σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά νομίζω ότι πια δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση» δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Δες όλα όσα είπαν μπαμπάς και κόρη στο παρακάτω βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Ο Παναγιώτης Φασούλας με την κόρη του, Μαριέλλα σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη! “Είμαι πολύ σκληρός μαζί της” (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2533257735420567477
Σχόλια
item